Shutters

Collectie

De shutter collectie bestaat uit 35 lak en 5 beits kleuren. Van hoogglans tot matte lakfinish. De collectie is leverbaar in 3 louvres. De Basic, Riviera en Avantgarde louvrevorm. Bij de Avantgarde louvre sluiten de lamellen in elkaar en geeft het een strak en bijna verduisterend effect. Naast het Linde hout is de Basic louvre ook leverbaar in P-wood (kunststof).

Uitvoering

U heeft de keuze uit een viertal lamelbreedtes namelijk de 35mm, 60mm, 80mm en 90mm lamel. Op verzoek kan iedere gewenste verf of lak kleur geleverd worden. Ook kunnen de houten jaloezieën in nagenoeg dezelfde kleur geleverd worden als de shutters.

Accessoiressoires

De shutter panelen kunnen worden bediend door sierknoppen of een sierlijke sluiting.

Systemen

De shutters kunnen door middel van een montageprofiel op de wand geplaatst worden, en door middel van een rail systeem tegen het plafond.

Bediening

Standaard worden de shutters geleverd met bedieningsstang, ofwel de tilt rod. Optioneel heeft u ook de keuze uit de clear view of blind control.

Scharnieren

De shutters kunnen met opdek en verborgen scharnieren geleverd worden in diverse kleuren.

Toepassing

Shutters zijn geschikt voor rechte raam situaties, maar ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige raamsituaties. Shutters zijn geschikt voor badkamers, en wij adviseren P-wood. Laat u inspireren!
Onze leverancier: Copa-Home

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma: 13.00 tot 17.30 uur
Di/Wo/Do/Vr:
9.00 tot 17.30 uur
Za: 9.30 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten.
Buiten winkeltijden
op afspraak mogelijk.

Download Privacystatement
Disclaimer