Het bedrijf

J&J woninginrichting is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot de grootste woninginrichter van de stad Groningen. Na lange tijd gevestigd te zijn geweest in Paddepoel, zijn wij eind 2012 verhuisd naar de Atoomweg 4 te Groningen. Dit pand is gelegen op de meubelboulevard Hoendiep.

In onze nieuwe vestiging neemt de vraag naar buitenzonwering steeds verder toe en om onze klanten nog beter te kunnen bedienen op dit vakgebied hebben wij de beslissing genomen om ons aan te sluiten bij Ambiance-zonwering.

[nggallery id=24]

Wij beschikken over eigen vakkundig personeel.  Goed advies wordt in onze winkel gegeven, wij komen bij u thuis meten, bestellen alles op maat, en leggen/plaatsen de door u uitgekozen producten met zorg. Wij bieden service en garantie op al onze artikelen.

Anders dan onze naam doet vermoeden zijn we niet alleen actief in de woninginrichting, ook op het gebied van projectinrichting hebben wij inmiddels een naam opgebouwd. We werken voor vele bedrijven/instanties/gemeente Groningen/ woningbouwverenigingen als ook interieur-bouwers, binnenhuisarchitecten etc. Kortom wij zijn een groot, vakkundig, flexibel en modern bedrijf die met zijn tijd mee gaat.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Aangepaste openingstijden 2023:

vrijdag 29-09 en zaterdag 30-09  gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer