Tapijt & Tapijttegels

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt ligt, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met de rest van uw interieur.

[nggallery id=17]

Tapijt leent zich uitstekend voor verwerking tot een mooi karpet op maat, dat precies past bij uw eigen interieur. U kiest uit onze collectie het tapijt en wij laten het festonneren door een professioneel bedrijf op het door u gewenste formaat. Onze verkoopadviseur helpt u graag.

[nggallery id=16]

Tapijt is stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden op een vloer met tapijt een stuk kleiner is dan op een gladde vloer. Mocht u toch vallen dan is de kans op verwondingen kleiner omdat tapijt zachter en meer verend is. Ook een gladde trap wordt veiliger door het met tapijt te bekleden.

Geluiddempend tapijt

In een kale ruimte worden gewone leefgeluiden zoals praten, de TV, de radio en het getik van hakken al gauw onaangenaam. In flats of appartementen zijn vooral de zogenaamde contactgeluiden berucht: geluid dat doordringt via de vloer naar het onderliggende plafond.
Tapijt biedt hier een oplossing voor. Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie. Warmte-isolerend en energiebesparend.

Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer wordt dit allemaal heel comfortabel, omdat tapijt warmte isoleert.

Kies het juiste ondertapijt

Belangrijk bij tapijt is het soort ondertapijt, goed ondertapijt verhoogd de levensduur van het tapijt maar werkt ook isolerend.Als gevolg van deze warmte isolatie kan de thermostaat bovendien een stukje lager en kunt u hiermee energie besparen (gemiddeld 4 tot 5%; in een strenge winter zelfs 10%).

Vele merken tapijt & tapijttegels

Wij verkopen tapijt van: ParadeBonaparte, Desso, van Besouw, TretfordJabo Carpets, Louis de Poortere.

Naast tapijt op de stekkende meter verkopen wij ook tapijttegels van Heuga en Modulyss ook van tapijttegels zijn karpetten te maken. U begrijpt dat er vele mogelijkheden zijn. Laat u zich dus door ons adviseren. Kom naar onze woonwinkel in Groningen.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer