Rolgordijnen

Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Alleen voor de badkamer zijn een beperkt aantal stoffen geschikt. Rolgordijnen zijn ook op dakramen toepasbaar.

Diverse modellen

Onze rolgordijnen zijn in 6 verschillende modellen uitvoerbaar. De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. Het ruime kleurpallet, welke u kunt afstemmen op uw interieur zijn leverbaar in verschillende transparante en verduisterende kwaliteiten. De systemen zijn uitvoerbaar in een vijftal warme of tijdloze kleuren, zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn.

De rolgordijnen zijn leverbaar met de traditionele montage steunen, het montage profiel of luxe cassette of dakraam varianten.

[nggallery id=31]

Bediening

Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een kettingbediening. Het rolgordijn is optioneel leverbaar met een veermechanisme of elektrische bediening.

Accessoires voor uw gordijnen

Maak uw rolgordijn uniek door het uit te voeren met een schulprand, zeilringen, houten of aluminium onderlijst, of kristal accessoires.

Leveranciers van onze rolgordijnen zijn: Copa-home, Multisol en KeJe.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Aangepaste openingstijden 2023:

vrijdag 29-09 en zaterdag 30-09  gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer