Plissé gordijnen

De plissé gordijnen zijn producten welke op vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. Ze zijn ook geschikt voor badkamers. Onze collectie omvat een breed scala aan doekkwaliteiten. Een breed kleuren pallet, van transparant tot verduisterend, van gemetalliseerd tot perlex achterzijde voor een hogere reflecterende waarde.

Vele modellen plissé gordijnen verkrijgbaar

De plissé gordijnen zijn in meer dan 80 modellen leverbaar. Ook de populaire top down en dag & nacht modellen zijn leverbaar.

[nggallery id=38]

Systeem kleuren

De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profielen laten uitvoeren in crème, antraciet, aluminium of brons.

Bediening

U heeft bij de plissé gordijnen de keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie en elektrische bediening. Nieuw is het Het revolutionaire SmartCor bedieningssysteem het maakt gebruik van een intrekbaar koordmechanisme, is eenvoudig te bedienen en afgestemd op uw comfortbehoeften. Dankzij de constante koordlengte heeft u nooit meer last van lange, bungelende koorden.

Onze leverancier is: Mulitsol en KeJe.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer