Paneelgordijnen

Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur is onze collectie paneelgordijnen een aanrader. Wij bieden een ruime keuze in 450 polyester rolgordijn-doekkwaliteiten, en ruim 150 gordijnstof kwaliteiten. Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ook als afscheiding- of kastenwand zijn ze erg functioneel. In een handomdraai is een kamer opgedeeld in tweeën wanneer u even behoefte heeft aan tijd voor uzelf.

Diverse modellen paneelgordijnen

De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal modellen. Verschillende kleuren panelen in één gordijn of kleurcombinaties per paneel in combinatie met baleinen (Japans paneel). Er zijn vele variaties mogelijk met 2 verschillende ophangsystemen. De systemen zijn uitvoerbaar in de kleuren wit en aluminium.

Accessoires voor gordijnen

De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen.

Bediening van uw paneelgordijnen

Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening.

Leverancier voor onze paneelgordijnen: Copa-home.

[nggallery id=37]

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Aangepaste openingstijden 2023:

vrijdag 29-09 en zaterdag 30-09  gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer