Houten jaloezieën

Naast houten jaloezieën heeft J&J Woninginrichting ook lederen jaloezieën. De collectie is afgestemd op de laatste interieur trends. De hout en leder collectie omvat meer dan 100 kleuren. Van houtstructuur, tot mat gelakte finish, van antieke finish tot hoogglans kwaliteiten.
De houten jaloezieën zijn leverbaar in 5 verschillende lamelbreedtes. Namelijk 25mm, 35mm, 50mm, 70mm en 75mm. De 75mm ovale lamel heeft een echte shutterlook met de eigenschappen van een jaloezie.

De houten jaloezieën en lederen jaloezieën worden bediend met bedieningskoorden. De jaloezieën kunnen ook met elektrische bediening worden uitgevoerd.

Accessoires voor uw jaloezieën

De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoorden. Optioneel leverbaar met verschillende kleuren ladderband. Ook in contrasterende kleur leverbaar dat perfect aansluit op uw interieur.

De jaloezieën worden geleverd met een bovenprofiel dat afgewerkt wordt door een houten sierkoof. Optioneel zijn de jaloezieën leverbaar met een retro systeem. Deze authentieke mechaniek, dat verbonden wordt door twee houten bovenprofielen is leverbaar in de kleur bronze of aluminium. Uiteraard kunnen we uw houten jaloezieën inkorten of op maat maken.

Houten & lederen jaloezieën geven uw interieur een warme luxe uitstraling. Het is toepasbaar op rechte ramen in moderne en klassieke interieurs. Voor badkamers adviseren wij shutters of aluminium jaloezieën. Laat u inspireren.

Wij leveren houten jaloezieën van Copa-home en Mulitisol.

[nggallery id=35]

Kijk ook eens bij onze horizontale jaloezieën of verticale jaloezieën.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer