Horizontale jaloezieën

Aluminium jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur. Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, bovendien geven aluminium jaloezieën de perfecte lichtregulering.

Collectie jaloezieën

De collectie aluminium jaloezieën omvat een breed scala aan kleuren en mogelijkheden dat perfect past in uw interieur. De jaloezieën zijn leverbaar in 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70 mm. De 70 mm lamelbreedte is een unieke lamelbreedte. Deze geeft een robuuste uitstraling en creëert het shutter-effect. De jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoord en/of tuimelstang. De jaloezieën kunnen ook met mono of elektrische bediening worden uitgevoerd.

Naast de standaard boven en onderlijst, kunnen de horizontale jaloezieën, 50mm en 70mm jaloezieën uitgevoerd worden met houten onderlijst in combinatie met houten sierkoof of retro systeem. Horizontale jaloezieën, ook wel horizontale lamellen genoemd, kunnen naast normale raamsituaties worden toegepast voor trapezium, ronde en dakraamsituaties. Ook zijn er mogelijkheden voor badkamers.

Onze leveranciers: Copa-home,  Multisol en Keje.

[nggallery id=34]

J&J Woninginrichting biedt ook verticale jaloezieën aan.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Aangepaste openingstijden:
dinsdag 5 december zijn wij i.v.m. pakjesavond
om 16.00 uur gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer