Ook overgordijnen vindt u bij J&J Woninginrichting

Gordijnen voor ronde, driehoekige, toog of dakramen zijn voor ons geen probleem. Hoe de vorm van het raam dan ook mag zijn, wij bieden u altijd een passende oplossing.

Uw gordijnstoffen confectioneren

Als het gaat om het confectioneren van gordijnstoffen is er van alles mogelijk. Wij confectioneren gordijn- en vitragestoffen zoals u het wilt. De mogelijkheden zijn groot, zo kunt u kiezen uit onder andere plooien, lussen en zeilringen, voerings- of verduisteringsstof.

Ook embrassen kunt u laten confectioneren, rechte embrasse, banaan-embrasse, drie/vier vlecht embrasse, piping op banaan embrasse, et cetera.

Gordijnen in uw slaapkamer

In de slaapkamer is het ook slim om gordijnen met een (lichtdichte) voering te nemen, zodat het er goed donker wordt. Bij ramen met enkel glas zorgt een gewatteerde voering voor isolatie.

Uw overgordijnen laten voeren

Voering heeft vele praktische voordelen. Een gevoerd gordijn verlengt de levensduur van de meeste gordijnen, isoleert beter en geeft een grotere mate van privacy. Daarnaast ziet het gordijn er professioneler uit en blijft het langer in vorm. Ook de kleuren van de stof worden behouden en beter getoond door de bescherming en achtergrond van voering. Sommige stoffen verkleuren in het zonlicht. Een voering gaat ook dat tegen.

Al onze producten kunnen gevoerd worden, zowel met voerings- of verduisteringsstof en dat alles met de hoogst mogelijke kwaliteit en service.

Uw gordijnen ophangen

Gordijnen kunnen worden opgehangen aan rails of op roedes. We hebben in onze winkel een ruime keus aan roedes in verschillende materialen kleuren en eindstukken.

De juiste overgordijnen kiezen

Wij staan graag voor u klaar om u te helpen de juiste gordijnstoffen te kiezen. Laat u door ons inspireren en adviseren. U kunt te allen tijde geheel vrijblijvend, zonder risico of verplichting, een GRATIS offerte-aanvraag doen! Kom naar onze woonwinkel of bel 050 – 577 91 96 voor meer informatie.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Aangepaste openingstijden:
dinsdag 5 december zijn wij i.v.m. pakjesavond
om 16.00 uur gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer