Confectie

confectie en ophang mogelijkheden:

Onze gordijnen worden door een modern atelier geconfectioneerd, een bedrijf met een zeer breed programma van confectiemethoden. Uw gordijnen kunnen gemaakt worden met bijvoorbeeld plooien, lussen en zeilringen met of zonder boarderranden, voerings- of verduisteringsstof en dat alles met de hoogst mogelijke kwaliteit en service. Een enkele plooi, of een vlinderplooi, triple plooi, platte plooi, champagne plooi, zeilringen in de plooi, het is aan u hoe de afwerking wordt gerealiseerd. Het band bovenin kan variëren van 6 tot 20 cm, de zomen van 3 tot ? (bijna alles is mogelijk) cm, enkel of dubbel garen. De gordijnen worden gemaakt met kleurend garen.

Ook gordijnen voor ronde, driehoekige, toog of dakramen zijn geen probleem. Hoe de vorm van het raam dan ook mag zijn een oplossing wordt altijd gevonden.

Wilt u embrassen laten confectioneren, rechte embrasse, banaan embrasse, drie/vier vlecht embrasse, piping op banaan embrasse etc. etc.? Luxe confectie met inslagringen, zeilringen, het maakt niet uit, u bepaalt hoe uw gordijn voor uw raam komt te hangen.

Uiteraard bepaalt u ook waaraan uw gordijnen worden opgehangen, aan bijvoorbeeld een roede, een staaldraad of een rails.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Aangepaste openingstijden 2023:

vrijdag 29-09 en zaterdag 30-09  gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer