DUETTE®   gordijnen

DUETTE® Gordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen decoratief en functionaliteit. Het is een elegante kruising tussen gordijnen en jaloezieën.

Onze collectie

Met een DUETTE® bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy en laat uw ruimte sfeervol tot leven komen. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende stof als een transparante stof in 1 product te plaatsen is het perfect voor de slaapkamer. Het is leverbaar als top down en in het perfect fit systeem, dit laatste is speciaal ontwikkeld voor kunststof draai/kiep ramen, en wordt bevestigd met een magneetband op het kozijn.

[nggallery id=42]

Systeem kleuren

De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel zijn andere kleuren mogelijk.

Bediening

U heeft bij de DUETTE® gordijnen keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie of elektrische bediening. Nieuw is het het revolutionaire smartcord bedieningssysteem dat gebruik maakt van een intrekbaar koordmechanisme dat eenvoudig is te bedienen en afgestemd kan worden op uw comfortbehoeften. Dankzij de constante koordlengte heeft u nooit meer last van lange, bungelende koorden.

Wij leveren DUETTES® van  Multisol en KeJe.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer