Luxe schuifhorren

Schuifhorren worden voornamelijk gebruikt bij ramen en deuropeningen waarbij reeds een reguliere schuifpui geplaatst is. De schuifhor wordt dicht tegen de bestaande schuifpui geplaatst en rolt soepel en geruisloos open en dicht. Doordat de schuifhorren zowel onder als boven door een rails lopen kunnen deze niet uit het lood gaan lopen. De schuifhorren zijn uitgerust met een rem zodat deze soepel en zonder geluid sluiten. Standaard kan men kiezen uit een aantal profielkleuren en uit verschillende kleuren gaas. Optioneel is iedere RAL kleur mogelijk.

Compleet assortiment

Verder leveren wij ook een compleet programma Plissé horren, inzethorren, rolhorren en horren voor openslaande deuren. Ook elektrisch bediende horren behoort tot de mogelijkheden. Op het gebied van gaas zijn er mogelijkheden met materiaal, kleur en luchtdoorlatendheid. Een absolute noviteit is het pollengaas waarmee veroorzakers van allergieën worden geweerd.

Onze merken horren

Wij leveren horren van topmerken. In onze collectie vindt u Velux, Copa-home, KeJe, Unilux en Neher. Laat u door onze website inspireren of kom eens langs in onze showroom aan de Atoomweg 4 te Groningen.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag; gesloten
Dinsdag t/m vrijdag; 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag; 10.00 tot 17.00 uur
Zondag; gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer