Windvaste rolhorren

Dankzij onze windvaste rolhorren hoeft u zich ook tijdens de wat winderige dagen van de zomer geen zorgen meer te maken over insecten die komen schuilen in uw woning. De rolhorren worden geplaatst in of op het kozijn en zijn voorzien van een stijlvolle omlijsting. De rolhorren kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant van het kozijn geplaatst worden zodat deze geschikt zijn voor zowel naar binnen- als naar buiten openslaande ramen en deuren. Standaard kan men kiezen uit een aantal profielkleuren en uit verschillende kleuren gaas. Optioneel is iedere RAL kleur mogelijk.

Compleet assortiment

Verder leveren wij ook een compleet programma Plissé horren, inzethorren, horren voor openslaande deuren en schuifhorren. Ook elektrisch bediende horren behoort tot de mogelijkheden. Op het gebied van gaas zijn er mogelijkheden met materiaal, kleur en luchtdoorlatendheid. Een absolute noviteit is het pollengaas waarmee veroorzakers van allergieën worden geweerd.

Onze merken horren

Wij leveren horren van topmerken. In onze collectie vindt u Velux, Copa-home, KeJe, Unilux en Neher. Laat u door onze website inspireren of kom eens langs in onze showroom aan de Atoomweg 4 te Groningen.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Aangepaste openingstijden:
dinsdag 5 december zijn wij i.v.m. pakjesavond
om 16.00 uur gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer