Plissé hordeuren

In plaats van een strak gaas, zoals bij een rolhor deur of raam, wordt een geplisseerd gaas toegepast. Dit is veel sterker en bovendien beter zichtbaar, waardoor de kans op er doorheen lopen kleiner is. Omdat er geen onderdorpel wordt toegepast, maar een geleidestrip van slechts 3 mm. hoog, wordt een maximale doorloop gewaarborgd. Standaard kan men kiezen uit een aantal profielkleuren en uit verschillende kleuren gaas. Optioneel is iedere RAL kleur mogelijk.

Compleet assortiment

Verder leveren wij ook een compleet programma inzethorren, rolhorren, horren voor openslaande deuren en schuifhorren. Ook elektrisch bediende horren behoort tot de mogelijkheden. Op het gebied van gaas zijn er mogelijkheden met materiaal, kleur en luchtdoorlatendheid. Een absolute noviteit is het pollengaas waarmee veroorzakers van allergieën worden geweerd.

Onze merken horren

Wij leveren horren van topmerken. In onze collectie vindt u Velux, Copa-home, KeJe, Unilux en Neher. Laat u door onze website inspireren of kom eens langs in onze showroom aan de Atoomweg 4 te Groningen.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer