Inzethorren voor lastige ramen

Inzethorren zijn de ideale oplossing voor kantel en/of kiepramen. Doordat de horren exact op maat gemaakt worden kunt u ze binnen enkele seconden met behulp van de klemmetjes op de omlijsting bevestigen. Door deze werkwijze hoeft u niet te boren in uw raamkozijnen. Daarnaast is het verwijderen van de horren ook binnen enkele seconden gedaan. Zo heeft u ook de lastigste ramen voorzien van een goede insectenwering. Standaard kan men kiezen uit een aantal profielkleuren en uit verschillende kleuren gaas. Optioneel is iedere RAL kleur mogelijk.

Compleet assortiment

Verder leveren wij ook een compleet programma Plissé horren, rolhorren, horren voor openslaande deuren en schuifhorren. Ook elektrisch bediende horren behoort tot de mogelijkheden. Op het gebied van gaas zijn er mogelijkheden met materiaal, kleur en luchtdoorlatendheid. Een absolute noviteit is het pollengaas waarmee veroorzakers van allergieën worden geweerd.

Onze merken horren

Wij leveren horren van topmerken. In onze collectie vindt u Velux, Copa-home, KeJe, Unilux en Neher. Laat u door onze website inspireren of kom eens langs in onze showroom aan de Atoomweg 4 te Groningen.

VESTIGING

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl 
groningen@ambiance.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Download Privacystatement
Disclaimer