Ruime Keuze Houten Vloeren

Ook voor houten vloeren bent u bij ons op het juiste adres. Een houten vloer kiezen is niet altijd eenvoudig, omdat het aanbod erg groot is. Zo kunt u onder meer kiezen voor tropisch hardhout of een eiken houten vloer. Uw vloer kan echter kan geschuurd, geschaafd of geborsteld worden. Een houten vloer kan met vellingkant geleverd worden, maar ook zonder. Daarnaast is de afwerking van uw houten vloer essentieel voor het uiteindelijke resultaat. U kunt uw vloer onbehandeld laten, maar ook kiezen uit onder meer een afwerking met olie.

Houten Vloeren Collectie

Wij verkopen onder andere de volledige collectie van Beter hout, de mogelijkheden zijn ongekend. Van alle soorten hebben wij A-4 stalen die u makkelijk mee naar huis kunt nemen zodat u rustig thuis uw keus kunt maken. Wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijk dan naar de collectie van BeterHout. Wilt u meer informatie of advies, kom dan naar onze Woonwinkel in Groningen.

De houten vloeren collectie van BeterHout in 12 series:

 • Serie 1: Basis eiken onbehandeld is leverbaar in de specificatie zoals u het wenst, onder andere met de bovenzijde geschuurd, geschaafd of geborsteld. Deze serie is leverbaar met een grote, kleine of zonder vellingkant. de diktes van de vloerdelen variëren van 12 tot 18 mm. dik.

 • Serie 2: Exclusief, hier vindt u diverse exclusieve tropische houtsoorten. Deze vloerdelen worden geschuurd en met een kleine vellingkant geleverd. Deze serie wordt afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 3: Klassiek, is eiken hout, heeft een geschuurd oppervlak en wordt geleverd met een kleine velling. De klassieke serie wordt afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 4: Middeleeuws is eiken hout, heeft een geschaafd oppervlak en wordt geleverd zonder vellingkant. Deze serie is verouderd in een trommel met piramide stenen en is afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 5: Middeleeuws gerookt, is eikenhout, heeft een geschaafd oppervlak en wordt geleverd zonder vellingkant. Deze serie is verouderd in een trommel met piramide stenen, gerookt en afgewerkt met een Hot Press Olie. Let op: gerookte vloeren kleuren lichter op naarmate deze blootgesteld worden aan UV-licht.

 • Serie 6: Middeleeuws gestoomd, is eiken hout, heeft een geschaafd oppervlak en wordt geleverd zonder vellingkant. Deze serie is verouderd in een trommel met piramide stenen, gestoomd en afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 7: Retrois eiken hout, heeft een geschaafd oppervlak en wordt geleverd met een kleine velling. De Retro serie is afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 8: Retro gerookt is eikenhout, heeft een geschaafd oppervlak en wordt geleverd met een kleine vellingkant. Deze serie is gerookt en afgewerkt met een Hot Press olie.

 • Serie 9: Retro gestoomd is eikenhout, heeft een geschaafd oppervlak en wordt geleverd met een kleine vellingkant. Deze serie is gestoomd en afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 10: Trendy is eikenhout, heeft een geborsteld oppervlak en wordt geleverd met een kleine vellingkant. Deze serie is afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 11: Trendy gerookt is eikenhout, heeft een geborsteld oppervlak en wordt geleverd met een kleine vellingkant. Deze serie is gerookt en afgewerkt met een Hot Press Olie.

 • Serie 12: Trendy gestoomd is eikenhout, heeft een geborsteld oppervlak en wordt geleverd met een kleine vellingkant. Deze serie is gestoomd en afgewerkt met een een Hot Press Olie.

merken

 

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl

Openingstijden
Gratis opmeten
Alle voordelen

twitter facebook