DUETTE®   gordijnen

DUETTE® Gordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen decoratief en functionaliteit. Het is een elegant kruising tussen gordijnen en jaloezieën.

Onze collectie

Met een DUETTE® bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy en laat uw ruimte sfeervol tot leven komen. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterde stof als een transparantie stof in 1 product te plaatsen is het een perfect product voor de slaapkamer. Het is leverbaar als top down en in het perfect fit systeem, dit laatste is speciaal ontwikkeld voor kunststof draai/kiep ramen, en wordt bevestigd met een magneetband op het kozijn.

Systeem kleuren

De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel zijn meerdere kleuren mogelijk.

Bediening

U heeft bij de DUETTE® gordijnen keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie of elektrische bediening. Nieuw is het het revolutionaire  smartcord bedieningssysteem het maakt gebruik van een intrekbaar koordmechanisme, is eenvoudig te bedienen en afgestemd op uw comfortbehoeften. Dankzij de constante koordlengte heeft u nooit meer last van lange, bungelende koorden.

Wij leveren DUETTES® van  Multisol en KeJe.

jenj

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl

> OPENINGSTIJDEN
Ook voor koopzondagen
en feestdagen.

Rondleiding winkel

Alle prijzen incl. btw

Atoomweg 4
9743 AK Groningen
050 577 91 96
KvK 02049402
info@jenj.nl

Openingstijden
Gratis opmeten
Alle voordelen

twitter facebookinstagram